Cerrar

es | val   

Llança el teu projecte amb activa_àgora

* El registro se encuentra ACTIVADO y en HISTORICO desde 23-09-2018 23:59

Seleccionem el teu projecte empresarial per a ajudar-te a créixer

Hasta el domingo, 23 de septiembre de 2018 a las 23:59

 

Tens una idea de negoci?

Estàs en fase de definició del teu projecte empresarial?

Vols forjar-te com emprenedor?

Vols que t'ajudem a aconseguir l'èxit?

 

Si has contestat Sí a alguna d'estes preguntes, Activa_Àgora és el programa que millor et pot ajudar

 

Descripció del programa

L'Ajuntament d'Alcoi, a través de l'espai Àgora Coworking i en col·laboració amb el CEEI, posa a la teua disposició un programa d'entrenament de tres mesos de duració per a orientar-te, capacitar-te i tutelar-te en el procés de definició del teu projecte i llançament de la teua empresa.

En aquesta segona edició, el Programa Activa_Àgora agrupa la realització de tallers formatius, tutories grupals, tutories individuals i una activitat final de presentació de projectes i networking. 

 

Què t'oferim

 • Un programa complet de capacitació que es desenvoluparà entre el 7 d'octubre i el 19 de desembre per a ajudar-te a llençar el teu projecte empresarial i en el que disposaràs d'una sessió setmanal cada dimecres de tutoria i formació en horari de matí.
 • Allotjament gratuït durant els tres mesos de duració del programa en l'espai Àgora Coworking perquè pugues desenvolupar el teu projecte en un ambient creatiu i innovador, relacionant-te amb altres emprenedors i generant networking.
 • Una tutoria grupal cada quinze dies per a la posada en comú i resolució de dubtes. T'ajudarem a definir la teua idea i a planificar el teu dia a dia. A més, posarem a la teua disposició una sèrie de recursos per al desenrotllament del teu projecte. 
 • Una càpsula de formació cada quinze dies amb què et capacitarem de forma pràctica en el desenvolupament de la teua idea i et presentarem ferramentes i tècniques per a desenrotllar el teu projecte. Els temes a tractar en les càpsules de formació seran els triats pels propis projectes seleccionats.
 • Una bossa de dos hores de tutoria individualitzada perquè pugues resoldre les qüestions particulars del teu projecte i puguem realitzar amb tu un seguiment personalitzat de la teua iniciativa.
 • Una sessió final de presentació dels projectes i de networking a la que invitarem a emprenedors i empresaris de recent creació, o les empreses que ja estiguen consolidades, a fi de transmetre't la seua experiència.
 • Suport en la busca i sol·licitud d'ajudes locals, autonòmiques i nacionals per al desenvolupament del teu projecte. En concret, podràs sol·licitar la línia @Emprén de les Ajudes Inmpuls de l'Ajuntament d'Alcoi en la seua edició de 2018, amb el que et podries beneficiar d'una ajuda de màxim 600 euros al mes, amb un màxim de 5 mesos.
 • Desenvolupar la teva Model de negoci, el teu Pla econòmic-financer i la Presentació del teu projecte.
 • Treballar en grup la definició del teu projecte mitjançant tot un seguit d'eines com són CANVAS, Diagnòstic del sector, DAFO, Mapa d'empatia i els Cinc perquès.

 

Programa d’activitats

Reunions de treball grupals

 • Octubre: dimecres 3 i 24
 • Novembre: dimecres 7 i 21
 • Desembre: dimecres 5

Càpsulas de formació

 • Octubre: dimecres 17 i 31
 • Novembre: dimecres 14 i 28
 • Desembre: dimecres 12

Reunions individuals amb projectes

Les tutories individuals s’establiran en data consensuada entre l’emprenedor i el tutor.

Activitat final: Presentació de projectes i networking: 19 de desembre

 

Selecció de candidats

Per a presentar la teua candidatura has d'omplir el formulari que tens en la part superior, descrivint la teua idea de negoci.

Una comissió constituïda a este efecte valorarà les candidatures presentades i seleccionarà els projectes que passaran a formar part del programa.

Pots presentar la teua candidatura fins el pròxim 23 de setembre.

5
visitas hoy 1 · visitas total 2.359

Usuario: jtormo

Canal: CEEI Alcoy

Fecha publicación: 28/08/2018 12:06

Url: http://ceeialcoi.emprenemjunts.es/?op=8&n=16812

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar