Cerrar

es | val   

Balanç Focus Pime i Emprenedoria Territorials 2018 de la província d’Alacant

Balance Focus

Durant 2018, CEEI Elx, ha organitzat, junt a la resta d’entitats col·laboradores un total de huit encontres empresarials al llarg de tota la província d’Alacant. Els esdeveniments han reunit  a més de 900 persones entre emprenedors, empresaris, professionals de diferents àmbits, així com estudiants.

Sis de les huit jornades han tingut lloc a les comarques del Baix Vinalopó, Alt i Mitjà Vinalopó, Marina Baixa, Marina Alta, Baix Segura i Alacantí i han tractat temes com el creixement blau, el cooperativisme i l’economia social, la innovació com a repte empresarial, l’economia circular, el comerç i el turisme innovador i l’economia blava i el turisme esportiu. Altre dels esdeveniments celebrats, va posar el focus d’atenció en les startups i en les possibilitats de col·laboració entre elles. Finalment, Alacant va ser escenari d’un Focus Pime I emprenedoria provincial que va tenir com a fil conductor l’Industria 4.0.

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana per mitjà de l’institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dintre de la seua política de suport a l’emprenedoria i a la Pime i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dintre del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

5
visitas hoy 1 · visitas total 722

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 17/01/2019 09:36

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=17788

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 05:02

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar