Cerrar

es | val   

Emprendre amb ajuda i recursos gratuïts

Recursos para emprendedores

Mostrar ampliado

Recursos, formación infinita

Recursos, formación infinita

Arriscar-se, iniciar un negoci, equivocar-se, aprendre, lluitar per un somni... emprendre.

Emprendre no és sempre fàcil. De fet, gairebé mai no ho és. En el camí ens trobem moltes dificultats; hi ha molts aspectes que de vegades desconeixem a l’hora de muntar una empresa. Però no hem vingut a parlar del dur que és, sinó dels recursos disponibles i, a més, gratuïts, que tenim a l'abast si hem decidit apostar per la nostra idea. Un emprenedor sempre ha de comptar amb la informació i les ferramentes necessàries que li faciliten el procés, de manera que endavant, comencem!

Ho tenim clar? Volem emprendre? Si la resposta és SÍ, continua llegint...

D’acord, ho tenim clar, però i si fem alguna autoavaluació? Amb els AUTODIAGNÒSTICS EMPRESARIALS podràs descobrir quin tipus d’emprenedor ets, si tens una bona idea de negoci, etc. 8 tests amb els quals pots eixir de dubtes, si encara en tenies alguna.

Ara comencem pel principi: tenim la nostra idea, sabem el que volem fer, però... com ho fem?

Les MEMOFITXES ens sintetitzen informació detallada d’aspectes com ara tràmits de constitució i posada en marxa de l’empresa, formes jurídiques, obligacions de l’empresari, contractes, propietat industrial... Més de 200 fitxes que respondran de forma ràpida quasi tots els dubtes que pots plantejar-te com a emprenedor.

Ara ja sabem com es fa, però abans de posar-nos mans en l’obra caldrà investigar el mercat, analitzar la competència, tindre en ment una estructura financera... Sembla una feina difícil, però amb l’ajuda de les GUIES I FITXES D’ACTIVITATS EMPRESARIALS tenim fet gran part del treball. Estos recursos (quasi 250 en total) ofereixen informació sobre les diferents activitats empresarials amb anàlisi del context, la situació del mercat, el màrqueting, els recursos humans, la legislació vigent, les oportunitats de negoci...

Una volta som conscients de la situació actual, les oportunitats per a posar en marxa la nostra empresa, la competència, etc. i tenim clar que volem continuar endavant, l’aplicació PLA D’EMPRESA EN LÍNIA ens permetrà realitzar fàcilment el nostre pla d’empresa.

I ara ja amb el nostre pla d'empresa, i fins i tot amb la nostra empresa ja posada en marxa, sempre hi ha àrees que desconeixem o en les quals necessitem més informació. Per això disposem de 75 MANUALS DE GESTIÓ EMPRESARIAL dividits en àrees de coneixement com ara màrqueting, recursos humans, productivitat, innovació, administració...

Més de 600 recursos gratuïts creats exclusivament per a emprenedors, startups i pimes que necessiten eixa xicoteta espenta endavant.

A més, com la formació no coneix límits, també hi ha un grapat de jornades gratuïtes i més de 2.000 ponències descarregables

I aleshores ara, quina excusa tens per a no emprendre?

5
visitas hoy 1 · visitas total 2.494

Usuario: sanmemlau

Empresa: Centro Europeo de Empresas Innovadoras Valencia (CEEI Valencia)

Canal: CEEI Valencia

Fecha publicación: 29/01/2019 17:06

Url: http://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=17929

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar