Recordatori: dijous 14, #FocusPyme 'L'ABC de la innovació'

Recordatori: dijous 14, #FocusPyme 'L'ABC de la innovació'

Vila-real acull aquest dijous, 14 de desembre, una jornada emmarcada en Focus Pime i Emprenedoria que pretén aportar les claus essencials de la innovacióa en l'actualitat, en una iniciativa adreçada a emprenedors, empresaris i professionals de diferents tipus d'organitzacions de la província de Castelló. S'hi engloben tots els agents de l'ecosistema emprenedor, amb l'objectiu de promoure la innovació com a factor estratègic i contribuir a la competitivitat del territori. A més, es tracta d'intercanviar coneixemenent, experiències i històries d'emprenedoria, difonent la cultura de la innovació.

La jornada inclourà taules paral·leles sobre innovació social i empresarial, i inclourà el lliurament dels Premis Globalis 2017. A més, el colofó de la jornada serà una conferencia d'Alfons Cornella, un dels referents de l'àmbit de la innovació a nivell europeu.

Programa i inscripció gratuïta

Organitzen: Fundació Globalis i Ajuntament de Vila-real
Col·laboren: Efecte Vila-real, ADLYPSE, Càtedra d'Innovació Ceràmica 'Ciutat de Vila-real', Ajuntament de Borriana, Fundació Novessendes, CEDES

Creado en CEEI Castellón el 05/12/2017

Emprenemjunts