Mañana es el último día para solicitar la participación en el concurso de emprendimiento EMPREACTIVA

Mañana es el último día para solicitar la participación en el concurso de emprendimiento EMPREACTIVA

El pacte territorial per l’ocupació de la comarca dels Ports (Reactiva els Ports), el Grup d’Acció Local Altmaesports Leader i el Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Castelló (CEEI Castelló) organitzen Empreactiva, un concurs d’emprenedors per a coordinar iniciatives per a recolzar projectes empresarials, socials o mediambientals en els municipis que integren el seu territori, promovent d'esta manera la innovació, la generació d'ocupació, la retenció de població i el foment d'una cultura emprenedora que siga respectuosa amb l'entorn, i que incidisca directament a les comarques de Els Ports i Alt Maestrat. 

Concurs

Programa

Els participants tindran l’oportunitat de realitzar un programa de formació distribuïda en 4 sessions (de 2 hores cadascuna), distribuïdes en 4 setmanes, sobre la base de la metodologia del Business Model Canvas de Osterwalder i al procés de direcció estratègica, tractant:

Sessió 1: 9 d'abril de 2024 - Viabilitat del mercat del model de negoci

Sessió 2: 16 d'abril de 2024 - Viabilitat tècnica del model de negoci

Sessió 3: 23 d'abril de 2024 - Viabilitat econòmica del model de negoci

Sessió 4: 30 d'abril de 2024  - Comunicació verbal i no verbal, creació del Pitch de la proposta de valor.

Premis

Es premien els dos millors projectes presentats. Cadascun dels dos premis consistirà en:

  • 1.000 € gràcies a les aportacions del patrocinador GAL Altmaesports Leader
  • Accés directe com a participants de la IX edició del Programa Move Up! Emprén amb Èxit de CEEI Castelló i Diputació de Castelló

A més, hi hauran dos accèssits que podran accedir directament al l’última fase del procés de selecció del Programa Move Up!, saltant-se tots els passos previs del procés.

Participants i inscipcions

Podran participar persones físiques majors de 18 anys, residents a les comarques de Els Ports i Alt Maestrat o amb directa vinculació amb estes .

La participació en el concurs consistirà a presentar un projecte emprenedor, el qual haurà de ser original i innovador i estar dirigit expressament a implantar-se en les comarques de Els Ports i Alt Maestrat. 

Serà necessària inscripció prèvia per a poder participar del concurs a través de >>AQUEST FORMULARI<<  abans del dia 5 d'abril.

Mes informació

Pots trobar més informació del concurs en aquest enllaç  

 

Inspira't, aprèn i desafia els teus límits!

CEEI Castellón 04/04/2024

Emprenemjunts