Cerrar

Consejo de Cámaras de Comercio de la CV

Entidad - Servicios a Empresas

Valencia (Valencia) España

es | val

El Consell de Cambres de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de la Comunitat Valenciana, integrat per les Cambres de Comerç d'Alcoi, Alacant, Castelló, Oriola i València, es constitueix formalment pel Decret 81/1996 de 26 d'abril del Consell de la Generalitat Valenciana, com un «òrgan consultiu i de col laboració amb la Generalitat Valenciana i restants institucions autonòmiques, i de representació, relació i coordinació de les Cambres de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de la Comunitat Valenciana».

Posteriorment, aquesta constitució es veu ratificada amb el reconeixement exprés del Consell, en la Llei de Cambres de Comerç, Indústria i Navegació, aprovada per les Corts Valencianes el 4 de desembre de 1997. Des d'aquest moment, el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana és l'únic a Espanya regulat per llei.

El 15 d'octubre de 2001, el Govern Valencià, publica el Decret 158/2001 pel que aprova el Reglament de les Cambres Oficials d'Indústria, Comerç i Navegació de la Comunitat Valenciana i del seu Consell.

Desenvolupant les disposicions de la Llei 11/1997 relatives a l'àmbit territorial, organització, funcionament, procediment electoral, règim econòmic i pressupostari i relacions institucionals i intercamerales de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria i Navegació i del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana.

Els òrgans de govern i administració del mateix són: El Ple, el Comitè Executiu i el President. En aquests òrgans estan representades les cinc Cambres de Comerç que integren el Consell: Alcoi, Alacant, Castelló, Oriola i València.

Les Cambres són institucions centenàries profundament arrelades en els sectors econòmics valencians, amb una vivència directa de la problemàtica empresarial dels mateixos, recollint experiència i coneixement de l'economia valenciana. El Consell de Cambres té com a missió:

  • Coordinar les actuacions del conjunt de Cambres,
  • Articular les polítiques de la Generalitat Valenciana cap a les empreses,
  • Actuar com a dinamitzador de l'economia i del teixit empresarial.


L'objecte de les activitats del Consell de Cambres de Comerç és la dinamització de l'economia valenciana, per la qual cosa desenvolupa diferents accions d'informació, formació, comerç exterior, comerç interior, cooperació, medi ambient, transport, artesania i indústria. Moltes d'aquestes activitats es realitzen a través de programes i convenis amb l'Administració autonòmica.

internacionalización, formación, innovación

Encuentranos en:

Plaza Alfonso el Magnánimo, 12-1º-2ª
46003
Valencia (Valencia) España
963536553

http://www.camarascv.org

Estadísticas

Visitas hoy

5

Visitas mes

134

Visitas totales

36.167

Visitas a contenidos

3.717

 

Seguidores

0

Shares

418

 

Aquí desde

11/03/11

Publicaciones

Últimas publicaciones

Les Cambres llancen un pla d'acció per al xicotet comerç: El comerç és vida

Actualidad · Noticia

Les Cambres llancen un pla d'acció per al xicotet comerç: El comerç és vida 

Les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, a través de l'Oficina PATECO (Pla d'Acció Territorial del Comerç) han llançat una potent campanya conjunta per al xicotet comerç i el comerç de proximitat en aquesta crisi. La campanya anirà allotjada en les pàgines web de cada Cambra de...

 

Localización


Ver mapa más grande

Estadísticas

Visitas hoy

5

Visitas mes

134

Visitas totales

36.167

Visitas a contenidos

3.717

 

Seguidores

0

Shares

418

 

Aquí desde

11/03/11

Publicaciones

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar