Cerrar

Microfinançament de l'app "Un Món de Paraules 2.0"

App per a practicar l’ortografia del valencià i ampliar el vocabulari amb activitats interactives, destinada als xiquets/es de 7 a 13 anys

ITBOOK

ITBOOK

Publicado el jueves, 06 de mayo de 2021 a las 14:03

Mostrar ampliado

Microfinançament de l'app "Un Món de Paraules 2.0"

Un Món de Paraules 2.0. serà una app per a tauletes i mòbils (iOS i Android) que multiplicarà els continguts ja existents a Un Món de Paraules 1.0: una aplicació que actualment ja s'està utilitzant a centenars de col·legis públics de la Comunitat Valenciana en pissarra digital, destinada a que els alumnes de Primària amplien el seu vocabulari en valencià amb centenars de paraules noves.

Però ara volem que l'app arribe a totes els famílies i sobretot augmentar el seus continguts, perquè també siga una eina útil per a consolidar els coneixements d'ortografia valenciana.

Volem afegir 180 activitats interactives d'ortografia, amb tot el contingut essencial: L'accentuació, els dígrafs, la dièresi, la s sorda i la s sonora, l’apòstrof o els errors més freqüents. Tot el currículum d'ortografia valenciana d'Educació Primària en la mateixa app, tant per a la pràctica a casa com per al treball a classe.

L'app Un Món de Paraules 2.0. comptarà amb:

  • 9 temes de vocabulari, amb 10 activitats interactives cadascun. Amb una ambientació lúdica i motivadora i les il·lustracions de Nacho Gallach.

  • 9 temes d'ortografia, amb 20 activitats interactives cadascun que abastaran tot el currículum oficial d’ortografia en valencià d’Educació Primària: Normes d' accentuació, dubtes i dificultats sobre els lletres (tx i ig, tg i tj, la b i la v, la l i la l·l...), el guionet, la contracció, l’apòstrof, les regles de puntuació...

Què farem amb els fons recaptats? 

Amb els diners recaptats costejarem l'elaboració dels continguts didàctics per part d'experts en lingüística en valencià. També remunerarem la supervisió pedagògica de les activitats per mestres en exercici, així com les locucions a càrrec de narradors valencians (37% del pressupost).

La resta de treball de desenvolupament, com la programació, l'assistència tècnica i el disseny de l'aplicació serà finançat directament per l'equip Itbook (63% del pressupost), perquè confiem que puguem recuperar-ho amb les vendes en el futur.

MÉS INFORMACIÓ

5
614 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar