Cerrar

  es | val   

  Innovació Territorial, una oportunitat per a emprendre, aprendre i compartir.

  el miércoles, 11 de noviembre de 2015 de 10:00 a 11:30

  Dónde:

  Auditorio de la Diputación de Alicante(ADDA)

  Sala pequeña A

  Paseo Campoamor, S/N

  Alicante

  * Se permiten inscripciones de grupo

  Plazo finalizado

  Mostrar ampliado

  focus alicante

  focus alicante

  Una activitat en què podràs compartir les experiències viscudes dels ponents en matèria d'emprenedoria, desde la sapiència, però també des de l'experiència, reforçada amb exemples demostratius (Sí es pot).

  Emprenedors rurals i emprenedors socials per aconseguir innovacions territorials i amb benefici comunitari (Territoris Innovadors i Intel·ligents). Claus en què l'aptitud dels recursos humans i actors locals (stakeholders) és important, però l'actitud ho és encara més, a fi d'escometre projectes (il·lusió + inversió + motivació + participació proactiva + compromís + aprenentatge continu + habilitats socials). Procés versus projecte.

  Què pot fer la Universitat per tu i per la societat en aquestes matèries relatives a l'aprenentatge per al emprenedoria? El mite del garatge ha fet molt de mal, ja que la innovació i l'emprenedoria han de ser un mitjà i no un fi en si mateixos, participant del context singular territorial (capital del territori) i conjuntura socioeconòmica del moment (renovats paradigmes). No existeixen receptaris, però si ingredients i formes de cuinar. Aquí residirà la clau del vostre èxit com cuiners ".

  PONENTS

  • Antonio Martínez Puche. Titular del Dep. De Geografia Humana de la Universitat d'Alacant. Director del Màster Oficial de Desenvolupament Local i Innovació Territorial (DELIT-UA)
  • Isabel Sancho Carbonell. Professora Associada del Dep. De Geografia Humana de la UA. Coordinadora de pràctiques externes en empreses del Grau de Turisme de la UA i Agent de Desenvolupament Local en l'Ajuntament de Cocentaina.
  • Lorena Martínez Martínez. Graduada en Turisme. Alumna del Màster en Desenvolupament Local i Innovació Territorial i Tècnica en JOVEMPA Marina Baixa.

  Esta sesión forma parte de:

  Focus Innova Pyme Alacant

  5
  visitas hoy 5 · visitas total 3.880

  Usuario: marideli

  Canal: Día de la persona emprendedora

  Fecha publicación: 26/10/2015 11:26

  Url: http://diadelapersonaemprendedora.emprenemjunts.es/?op=14&n=9801

  Comentarios

  Juanpe123

  Juanpe123 - 04-11-2015

  lalalalalala

  Usuario sin logear

  Envía tu comentario

  Debes iniciar sesión - Hoy 16:48

  Título:

  Comentario:

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
  Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

  Aceptar