Cerrar

AEDL Ajuntament de Vinalesa

Entidad - ADMINISTRACION LOCAL

Vinalesa (Valencia) España

es | val

Un dels objectius de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de Vinalesa és la promoció d'ocupació i desenvolupament econòmic del municipi a través dels programes i recursos propis de l’Ajuntament o provinents d’altres institucions.

Este servici naix de la necessitat d'una coordinació entre tots els agents socials implicats en el procés de desenvolupament econòmic local i la generació d'ocupació, sent la seua finalitat l'optimització dels recursos i les possibilitats econòmiques i laborals del municipi.

D’esta forma, l’ADL gestiona:

- Agència de Col·locació: Servei dirigit a les persones aturades de Vinalesa interessades a participar en les ofertes de treball que es gestionen per a cobrir llocs de treball en les empreses de la zona o contornada que contacten amb nosaltres.
- Orientació Laboral: Assessorament individualitzat per a millorar les possibilitats d'inserció laboral de les persones desocupades del municipi, facilitant les tècniques i ferramentes necessàries per a la recerca d'ocupació.
- Auto-Ocupació: Assessorament gratuït per a persones interessades a crear una empresa, oferint informació sobre ajudes i subvencions, tràmits necessaris i direccions d’interès per a facilitar tot el procés. Estudi de viabilitat.
- Punt d’informació: Accés a informació actualitzada sobre ocupació i formació a través del nostre tauler d'anuncis (ofertes d'ocupació, borses de treball, convocatòries públiques, cursos, etc.).

ayuntamiento, vinalesa, adl, emprendedores, EMPLEO, talleres, formación

Oferta:

Desde la ADL se ofrecen servicios empleo, autoempleo, información a emprendedores, gestión e información de ayudas y subvenciones para empresas y trabajadores. Formación para el empleo y formación contínua. Programas de inserción de trabajo para personas con dificultades.

Encuentranos en:

La Fábrica, 1
46114
Vinalesa (Valencia) España
961499798 Ext. 4

http://www.vinalesa.es/va/adl

Estadísticas

Visitas hoy

3

Visitas mes

74

Visitas totales

25.471

 

Seguidores

0

Shares

266

 

Aquí desde

01/03/11

Publicaciones

Últimas publicaciones

Localización


Ver mapa más grande

Estadísticas

Visitas hoy

3

Visitas mes

74

Visitas totales

25.471

 

Seguidores

0

Shares

266

 

Aquí desde

01/03/11

Publicaciones

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar